Театральний майдан: у День Незалежності мережа «Наш Край» частувала лучан смаколиками

26 Серпня 2016, 10:48
1682

Вже традиційно у День Незалежності України на центральному майдані міста Луцька проходить святковий ярмарок.

Цьогоріч мережа супермаркетів «Наш Край» вітала лучан з найбільшим державним святом та гостинно частувала всіх бажаючих свіжою випічкою, смачними кондитерськими виробами, гарячими стравами фаст-фуду.

Пампушки, булки з різноманітними начинками, завиванці, пиріжки, плюшки, плетінки, рогалики, ватрушки, слойки, кекси, калачі та багато іншої запашної солодкої здоби і кондитерських виробів , виготовлених дбайливими руками пекарів-«краян» для своїх покупців можна було скуштувати на святі.

Не залишили байдужими лучан апетитні свіженькі гарячі страви фаст-фуду.

Як розповіла керівник напрямку власного виробництва Анна Соколова, хлібопекарські цехи магазинів «Наш Край» виготовляють понад 200 найменувань хлібобулочних виробів. Уся продукція виготовляється виключно з натуральних інгредієнтів за класичними рецептурами.

«З нагоди свята ми вирішили так би мовити, прийти до покупця. Адже вся продукція, яку ми виготовляємо  – для наших покупців та задоволення їх найвибагливіших смаків. Результат, як і планували, дуже позитивний. Протягом дня двічі підвозили продукцію додатково, щоб задовольнити усіх охочих спробувати випічку від майстрів «Нашого Краю», – додала Анна Соколова.

Загалом протягом дня святкова крамничка продала понад тисячу хлібобулочних виробів, а святковий настрій лучан підкріплювала запашна здоба від «Нашого Краю».






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром