«ГаРмИдЕр» запрошує на театральний проект «Монодіалоги»

01 Лютого 2019, 16:20
2421

Театр «ГаРмИдЕр» та Генеральне Консульство Республіки Польща в Луцьку запрошують на ексклюзивний театральний проект «Монодіалоги» із нагоди 10-ліття співпраці.

Вона розпочалася зі спільної реалізації першої версії спектаклю «Івонна» за Вітольдом Гомбровичем й усі 10 років виливалася в десятки проектів. Окрім семи створених вистав, були виступи в польських містах, представлення вистав на фестивалях, експеримент у рамках гри-читки «Мати» спільно з Міськом Барбарою та інше.

У спектаклі «Монодіалоги» поєднуються: мультимедійні промо шести вистав та презентація їх авторів: «Портрет», «Сенат шаленців», «Івонна»), «Віткацій є/Віткація немає» , «Попелюха», «Кінь, який їздив верхи», а також живі монологи героїв, у яких розкривається суть твору. Крім того, герої готуються до комунікації із залом, аби монолог перетворити на діалог, а спектаклеві додати живої імпровізаційної складової.

Перетворюватимуть монологи на діалог одні з кращих акторів «ГаРмИдЕра»: Валерія Линник, Алла Доманська, Дмитро Безвербний, Юрій Моклиця, Олексій Стаднюк та Павло Порицький.

Захід відбудеться 3 лютого о 18:00 .

Адреса: вул. Ковельська, 56, Луцький районний будинок культури.

Вхід вільний.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром