У Луцьку гімназисти збирали кошти на лікування хлопчика, котрий народився без ока

01 Лютого 2019, 12:16
2004

У Луцькій гімназії №21 організували благодійну акцію, під час якої збирали кошти на лікування Арсена Васєчка.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написала журналістка Оксана Петрук.

«Декілька днів тому Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука провела благодійну акцію, під час якої збирали кошти на допомогу трьом волинським діткам. Серед них і наш Арсен Васечко. В результаті ці творці див перерахували нам 31 000 гривень. Повірте, ваш вчинок це не просто фінансова допомога. Іноді доводиться чути нарікання на сучасну молодь, а я скажу, що ви просто супер! Ви – рівень, ви – приклад чуйності, взаємопідтримки, креативу. Сім'я Арсена молиться за кожного з вас і бажає гімназистам, їхнім батькам та педагогам міцного здоров'я і добра довіку», – пише журналістка.

Також вона подякувала організаторам і учасникам благодійного фестивалю «Різдвяні зірочки-2019», який провела Луцька міська рада. Під час цього заходу також зібрали майже 6 тисяч гривень на операцію дитині.

«Коли Арсен повернувся з обстеження в німецькій клініці і довелося оголошувати збір коштів, ми ще не мали такої віри в людей. А нині серце розривається від вдячності кожному, хто не просто жалів, а підтримував конструктивно», – додає Оксана Петрук.

Нагадаємо, жителю села Рудня Рожищенського району Арсену Васєчку потрібна допомога. Хлопчик народився без ока і наразі потребує операції, вартість якої – 10 000 євро.

Номер рахунку:

5168 7422 3108 4686

Лотоцька Наталія Володимирівна (мама Арсена) Приватбанк.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром