Відродження: жителі виступають проти цілодобового комп’ютерного клубу

25 Серпня 2016, 15:32
2569 Джерело: ye.ua

Мешканці будинку на Відродження, 14 виступають проти цілодобової роботи комп’ютерного клубу, який хочуть облаштувати у приміщенні багатоквартирного житлового будинку.

Про це йшлося у четвер, 25 серпня, під час засідання постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Голова ОСББ «Відродження, 14» Галина Недогода розповіла, що підприємець, який викупив приміщення у багатоповерхівці, планує відкрити комп’ютерний клуб, що працюватиме цілодобово.

«Дізналися, що є намір відкрити цілодобовий комп’ютерний клуб. Ми проти цілодобового функціонування будь-якого закладу на території нашого будинку», – зазначила Галина Недогода.

Проти можливого цілодобового функціонування комп’ютерного клубу уже підписалися 50 мешканців будинку.

Втім, члени комісії зазначили, що питання про тривалість роботи закладів вирішують на засіданні виконавчого комітету. Тож депутати припускають, що дозволу на цілодобову роботу закладу ніхто ще не надав. Інформації з уст представника підприємця почути не вдалося, бо він на засідання комісії не з’явився. Тому достеменно розібратися у ситуації присутні поки не змогли.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром