У Луцьку загострився конфлікт між підприємцями із облспоживспілкою

31 Січня 2019, 22:30
3247

Підприємці Центрального та Завокзального ринків у Луцьку не на жарт спантеличені. Вони переконують, що Волинська облспоживспілкаутискає їхню діяльність.

За настановами та порадами підприємці звернулися до секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, - йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Конфлікт луцьких підприємців з ринку «Центральний» та «Завокзальний» з облспоживспілкою набирає обертів. Нагадаємо, що облспоживспілка вимагала від усіх орендарів торгових площ підписати новий договір.

Його умови обурили підприємців, адже проект договору передбачає жорсткі умови переходу права власності та обмеження доступу до майна підприємців у разі нездійснення передбачених платежів, до того ж окреслюється необхідність віддавати перевагу єдиній чітко визначеній охоронній фірмі.

Підприємці стверджують, що представники облспоживспілки дозволяють собі відверті погрози у їх бік, що переходить усі межі. Тож сьогодні, 31 січня, орендарі контейнерів прийшли зі скаргами до секретаря міськради, виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта.

Подробиці ситуації – у відео.

Читайте також: На ринку в Луцьку – нова «війна»

Коментарі
01 Лютого 2019, 01:33
Коли вже цього Горгута мочкануть , яка ЩЕ ВУСЕНКО ЙОГО КРИШУЄ ,ЩО ЛИШИЛОСЯ ВІД ГИДОТНОГО РОМАНЮКА та ВІД ГИДОТНОГО БЮТ
01 Лютого 2019, 01:52
Ващук,клімчук, всі там паслися з тисяч місць торгових..зараз нову тємулю мутить горгут..старі корєша покінули по різних причинах..
01 Лютого 2019, 02:11
Виграє президенські вибори смерть з косою і все порішає
01 Лютого 2019, 13:52
Те саме в Ківерцях, Ковелі та інших районах , Потрібно гуртуватися і приймати законні рішення в межах області. а Горгут хай займається заготконторами,власним виробництвом а не за оренду брати готові гроші і на цьому збагачуватися. Це питання ОДА , чомусь від них немає коментарів і пропозицій
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром