Чому варто відвідати Музей Корсаків у лютому

17 Лютого 2019, 11:37
Музей сучасного українського мистцетва Корсаків 4117 Джерело: volyn.tabloyid.com
Музей сучасного українського мистцетва Корсаків

Мистецькі лекції, майстер-класи для дорослих і дітей, а також нова виставка  вартують того, аби спеціально відвідати Музей сучасного українського мистцетва Корсаків.

6 лютого о 17.00 відбудеться відкриття виставки «Індивідуальні артикуляції» незалежне мистецтво Івано-Франківська. Нова експозиція стала можливою у рамках нового масштабного мистецького проекту-дослідження «ГЕНЕЗА». До слова, він складатиметься з окремих великих кураторських проектів, які досліджуватимуть творчі угрупування, напрямки та окремі унікальні явища в українському мистецтві.

«Залучення кураторів та мистецьких інституцій дасть нам змогу об’єктивно фіксувати та описувати розвиток українського сучасного мистецтва», – кажуть мистецтвознавці музею.

Проект передбачає крім експонування самих творів також обговорення, дискусії, лекції та випуск серії дослідницьких матеріалів. Запрошуємо. Вхід вільний!

Крім того, для охочих пізнати світ мистецтва ще більше, 2, 9,16 та 23 лютого відбудуться лекції Олександра Сушинського, відомого мистецтвознавця, засновника Лабораторії Естетичних Досліджень. Початок о 17.00

Для дорослих майстер-класи відбудуться 2, 9,16 та 23 лютого. Початок о 13.00.

Для творчої малечі в Академії сучасного мистецтва також відбуватимуться цікаві заняття: 3,10, 17 та 24 лютого. Початок о 15.00.

Не осторонь залишається і творча молодь. Проект, що реалізується вже кілька років поспіль «Крок на шляху до мистецтва» знову представить молодого художника вже 19 лютого!

До речі, нагадуємо, з Клубною карткою «Адреналін» мистецтво стає ще ближчим. Учасники Клубу мають низку переваг, а тому не тільки пізнавати нове, а розважатися на повну за клубними цінами тепер стало ще вигідніше.

Читайте також«Сильний той, хто може впавши – піднятись», – волинський бізнесмен Віктор Корсак. ІНТЕРВ’Ю

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024