Центр: мешканці проміняли туалет на житлові квадрати

28 Серпня 2015, 09:13
3139

Чому у будинку №68 на проспекті Волі немає каналізації.

Туалет, який розміщений на вулиці, знаходиться у жахливому стані. Жителі навколишніх будинків неодноразово скаржилися на неприємний запах з нужника. А від самих мешканців в редакцію Район.Луцьк надійшов лист зі скаргами на місцевих чиновників, які не реагуюють на проблему. У листі йшлося, що два будинка не мають каналізації, а тому мешканці змушені користуватися вигрібною ямою в антисанітарії.

 «Той туалет треба прибрати звідси, тут же діти бігають. Якщо комунальники його не приберуть, ми підірвемо або спалимо його, тоді заворушаться!” – скаржиться житель сусіднього будинку.

У відділі житлового фонду Луцької міської ради підтверджують, що проблема задавнена і скарги є регулярно.

“Кілька років тому ми пропонували мешканцям цього будинку розробити каналізаційний проект. Хотіли зробити спільний туалет для всіх мешканців. Спочатку вони зголосилися, але коли дізналися, що для створення каналізації потрібно, щоб хтось виділив кілька квадратів свого житла, відразу всі відмовились. Ніхто не захотів поступатися своєю житловою площею для свого блага та для блага інших. Тому вони вирішили, що їм краще ходити на двір, ніж мати елементарні зручності”,  – розповіла заступник директора департаменту з питань розвитку ОСББ та експлуатації житлового фонду Надія Коленда.

Читайте також Центр: дерев’яний нужник біля будівлі ОДА не чистять і каналізацію не ведуть



 

 

Коментарі
28 Серпня 2015, 02:03
Людоньки добрі, як же ж туди можна ходити..., а як дітки? Дуже шкода людей, не повинно так бути, але й самі мешканці будинку повинні щось робити, а не чекати щоб хтось прийшов і їм зробив.
28 Серпня 2015, 13:03
А чому не можна замовити кілька біотуалетів???
28 Серпня 2015, 13:14
мабуть у Вопак вони ходять у туалет, бо в такий не те, що не зайти, а стояти поряд гидко(((
28 Серпня 2015, 22:44
Mama miya strahittya
28 Серпня 2015, 22:45
yak u Meksytsi
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром