Відродження: куди віддати дитину на навчання

25 Серпня 2016, 15:52
4901

Рішенням виконавчого комітету за кожним садком та школою закріпили певну кількість вулиць міста. Така класифікація має сприяти рівномірному розподілу дітей та зменшити навантаження на загальноосвітні навчальні заклади.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Освіта на районі», де ми розповідаємо та показуємо, у який садочок і школу можна віддати дитину на навчання залежно від місця проживання.

У районі проспекту Відродження ми нарахували дві школи та стільки ж дитячих садочків.

Дошкільний навчальний заклад № 34 «Марічка» (вулиця Гетьмана Сагайдачного, 4):

До мікрорайону ДНЗ належать вулиці: Відродження (парна сторона № 2 - № 14), Гетьмана Дорошенка, Московська (парна сторона), Підгаєцька, Рівненська (крім № 45 - № 85), Гетьмана Сагайдачного.

Дошкільний навчальний заклад № 35 «Віночок» (вулиця Січова, 24):

У садочок можуть йти діти, які проживають на вулицях: Відродження (№ 16 - № 26), Запорізька, Козацька, Мисливська, Ревуцького, Січова, Струтинського, Теремнівська (№ 1 - № 55).

ШКОЛИ РАЙОНУ:

Луцька гімназія № 18 (проспект Відродження, 20А):

Діти, що проживають на перерахованих нижче вулицях, можуть вступити до початкових класів гімназії. Зважаючи на специфіку роботи закладу, учні повинні скласти вступні екзамени до 5 класу. Якщо їм не вдалося продемонструвати необхідний рівень знань, то із середньої ланки їх закріплюють за іншими школами мікрорайону.

Але варто розуміти, що до першого класу можуть вступати дітки, які проживають на вулицях:

З середньої ланки за ЗОШ № 17: Запорізька, Підгаєцька.

З середньої ланки за НВК № 22: Відродження (парна сторона з № 26), Мисливська  (№ 4 - № 34), Теремнівська (№ 53 - № 79)

З середньої ланки за ЗОШ № 23: Відродження (парна сторона з № 2 - № 22а), Гетьмана Сагайдачного, Гетьмана Дорошенка, Рівненська (непарна сторона від пр. Відродження до кінця), Січова.

Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 – ліцей (проспект Відродження, 32):

До першого класу можуть йти діти, котрі проживають на вулицях: Вереснева, Відродження (парна сторона з № 26, непарна з № 39), Гнатюка, Загородня, Леся Курбаса, Мисливська, Народних дружинників, Писаревського, Ревуцького, Смелякова, пров. Смелякова, пров. Струтинського, Теремнівська (парна сторона з № 56, непарна сторона з № 63).

Окрім того, діти з нижчезазначених вулиць, котрі не складуть іспити для продовження навчання у гімназії №18, матимуть змогу перейти для здобуття освіти у ліцей №22: Відродження (парна сторона з № 26), Мисливська  (№ 4 - № 34), Теремнівська (№ 53 - № 79).

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром