Центральний парк: як на День Незалежності дівчат у коліна цілували

25 Серпня 2016, 12:48
1949 Джерело: http://volyn.tabloyid.com/layf/pokemony-shtanga-i-mylni-bulbashky-chym-dyvuvala-na-den-nezalezhnosti-aleya-rozvag

У Центральному парку організували «Алею розваг 2016», де лучани змогли знайти собі веселощі на будь-який смак: частування, ярмарок, майстер-класи, концерти та багато іншого.

День незалежності Луцьк святкував у різних локаціях, але з однаково грандіозним розмахом. Сотні людей у вишиваному одязі, усміхнені діти та щасливі літні люди – все це стало символом такого потрібного торжества інтеграції українців у цей непростий для країни час, - пише Таблоїд Волині.

Програма для дітей була дуже насичена. Аніматори у костюмах Свинки Пеппи, Міньйона та Морозива проводили різні конкурси та забавки, разом з дітьми відгадували загадки та танцювали на бульбашковій дискотеці.

На алеї розваг дітки розмальовували камінці, ловили рибку, терпляче чекали, доки їм створять унікальний образ із аквагриму та активно витягали лоти у безпрограшних лотереях.

Дорослі знаходили втіху у конкурсах, де можна було виграти алкоголь чи гроші.

Сильні та мужні чоловіки, також, знайшли собі розвагу – за три підходи підіймали штангу вагою 70 кілограм на максимальну кількість повторів. Переможці отримали унікальний шанс безкоштовно потренуватися з одним із кращих тренерів клубу «Максимус».

На сцені та майданчику під нею гостей дивували вокалісти, колективи «Elit dance», «Diamond Star», «Iron City», «Райдуга зірок», школі бойового гопака «Герць» та інші.

Аби продемонструвати, що українці – найбільш співоча нація, ведучі влаштували караоке-тур. Обрали 15 учасників, які у двох турах змагалися за вокальну першість. Найчастіше звучали пісні гуртів «Скрябін», «Дзідзьо» та «Бумбокс», але дехто зважувався виконувати «The Hardkiss» та народні композиції акапельно.

За гумор на святі відповідали веселі хлопці з тернопільської команди КВН «WeekEND», які двічі зривали джекпот у телевізійному шоу «Розсміши коміка».

Всіх охочих взяти участь у смішних конкурсах поділили на дві команди «Покемони» та «Зелені штахети», які задля перемоги повинні були продемонструвати, як вітаються сучасні чоловіки, жінки та справжні джентльмени. Що після цього почалося! Хлопців мусили піднімати дівчат на руки та цілувати їх у коліна, а ті у свою чергу повторювали на швидкість схеми серйозних пацанських вітань. Перемогу одержали «Покемони», але досхочу насміялися усі.

Виступи музикантів, гумористів і танцювальних колективів продовжилися до пізнього вечора, а вже о 22-ій гостей чекала святкова вечірка у броварні «Карабас-Барабас».























 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром