Луцьке підприємство автотранспорту отримало дозвіл на продаж транспортних засобів

27 Серпня 2015, 16:20
1374

Шість автобусів марки “Богдан” продадуть на конкурентних засадах.

На балансовому обліку ЛПЕ перебувають автотранспортні засоби, які не використовують у  господарській діяльності. Для їхнього продажу підприємству потрібний був відповідний дозвіл міської ради, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Заплановано реалізувати шість автобусів марки “Богдан”. Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що після отримання дозволу на відчуження основних засобів, перелічені транспортні засоби будуть продані на конкурентних засадах. Кошти, отримані від реалізації автотранспортних засобів, використають для поповнення обігових коштів підприємства.

Крім того, Тарас Яковлев попросив також надати дозвіл на продаж й тролейбуса ЗіУ-682, який був введений в експлуатацію у 1984 році. Цей тролейбус хочуть придбати польські партнери для свого музею, а натомість Луцьк придбає у них за такою ж ціною тролейбус “Мерседес”.

На усі автобуси і тролейбус, що мають намір продати, зроблено грошово-експортна оцінку.

Міський голова Микола Романюк додав, що на автобуси є уже покупці. Їх хочуть придбати у райони, де шкільні автобуси забрали у зону АТО. Також він повідомив, що ведуться перемовини з “Богдан-Лізинг” щодо узгодження уже усіх моментів та отримання права власності на автобуси “Богдан”, які були взяті у лізинг Луцьким підприємством електротранспорту.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром