Одна з компаній інвестиційної групи VolWest Group реалізовує екологічну програму

25 Серпня 2016, 13:24
2790 Джерело: wp.miray.com.ua

У липні компанія «Демидів продукт» в рамках корпоративної соціальної відповідальності інветстиційної компанії VolWest Group розпочала реалізацію екологічної програми.  

Програма передбачає налагодження системи утилізації відходів деревини та зменшення витрати твердого палива шляхом встановлення додаткової камери спалювання котла. Також  передбачається, що така модернізація дозволить зменшити кількість викидів в атмосферу парникових та вуглекислого газів.

Уже у наступному місяці компанія прогнозує зменшення викидів на 10-15%. Дане обладнання дозволить зекономити до 20% палива та покращити показники енергоефективності підприємства. 

Нагадаємо, що наприкінці 2015, на початку 2016 рр. компанія «Демидів продукт» провела  оновлення та реконструкцію паропроводів та теплотраси, а також здійснила заміну котла. 

 
Довідково:

ПП «Демидівський консервний завод» був заснований в серпні 1968 року. Основною діяльністю заводу є виробництво плодоовочевих консервів, соків, повидла, томатних соусів та м'ясних виробів. Підприємство розміщено на території селища Демидівка, Рівненської області.

Номінальна потужність заводу - 8 млн. умовних банок на рік. На підприємстві змонтований унікальний комплекс, який дозволяє отримати високоякісний сушений продукт з фруктів, овочів, різноманітних трав і м’яса.

Підприємство пропонує продукцію під власними торговими марками "»Щедрий Кухар», «Дарій» та «Фрегат», а також виготовляє продукцію під Private Label для торговельної мережі «Наш Край». 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром