Лучанин поїхав до Києва, щоб зробити селфі з Президентом

31 Січня 2019, 10:44
2951

Лучанин Олександр Темчук поїхав до Києва, аби сфотографуватись із Президентом України Петром Перошенком.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав заступник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець.

«Є на Волині такий собі хлопчина Саша Темчук. Він за спеціальністю політолог і все своє життя цікавився політикою. І була в Саши мрія – познайомитись з Президентом України Петром Порошенко. Особисто! Ну і щоб селфі було – бо в епоху цифрових технологій без селфі, це як в старі добрі часи не потиснути руку при зустрічі. 
І ось, на шляху до своєї мети Саша йде працювати в партійний штаб, як волонтер», – йдеться у дописі.

Мрія чоловіка могла б здійснитись, коли Петро Порошенко завітав у Ківерці. Проте, коли Саша Темчук хотів зробити селфі із главою держави, на телефоні з'явилось повідомлення «недостатньо пам'яті». Президент пообіцяв йому, що наступного разу вони точно сфотографуються.

29 січня в Києві відбувся форум за участю Петра Порошенка. Разом із волинськими делегатами туди поїхав і Олександр Темчук.

«Саша приходить в партію та заявляє: «Мені треба до Президента. Ми з ним домовились про фотосесію. Тому впишіть мене в списки делегатів форуму».  Сказано-зроблено, і Сашко на автобусі з партійцями прибуває до столичного МВЦ. Волинську групу посадили дуже далеко від сцени, тому єдиний шанс зустрітися віч-на-віч з Гарантом, це коли він буде йти коридором до зали з купою охорони», – пише Денис П'ятигорець.

Також він зазначає, що хлопцю таки вдалось поговорити з Президентом.

«Петро Олексійович, – з останньої надії закричав Сашко: «Пам’ятаєте, Ви в Ківерцях обіцяли мені фото? В мене тоді пам'ять закінчилася на телефоні?» Порошенко зупиняється, посміхається та просить охорону пропустити Сашка. – Волинь? Звичайно пам’ятаю. Я думав такі випадки, коли в самий відповідальний момент закінчується пам'ять, бувають лише в кінокомедіях – з посмішкою сказав Президент. І на цей раз техніка не підвела.  Ось, як буває, коли дійсно впевнено йдеш до мети! Немає нічого неможливого», – йдеться у повідомленні.

Коментарі
01 Лютого 2019, 14:54
https://youtu.be/UCq_WhNAY84<br/>Сашко зірка)))
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром