Підсумки проекту «Живи відповідально!»: зібрали 5,5 тисяч кілограмів батарейок та 165 кілограм пластикових корків

25 Серпня 2016, 11:10
2340

Мережа «Наш Край», що є частиною інвестиційної групи «VolWest Group», підбила перші підсумки соціального проекту «Живи відповідально!».

Нагадаємо, що у квітні цього року у мережі «Наш Край» стартував соціальний проект «Живи відповідально!», який передбачає пропаганду здорового харчування, піклування про навколишнє середовище та власний фізичний стан.

За п’ять місяців у семи магазинах мережі встановили еко-куточки з тонометрами для вимірювання тиску, таким чином понад 3 000 людей мали змогу перевірити свій тиск. В окремих випадках таке контрольне вимірювання навіть стало приводом для надання першої медичної допомоги.

У рамках проекту у всіх магазинах, які до нього долучились, діє акція «Купуй корисне», яка дає можливість покупцям за придбання корисних товарів (які виділені на полицях відповідним цінником) отримувати втричі більше балів на свій бонусний рахунок.

В рамках цієї акції покупці, які активно купували товари корисні для здоров’я та отримували на рахунок утричі більше балів, вже змогли скористатись своїми бонусами. Загальна сума цих бонусів склала понад 25 000 гривень, а на пільгові карточки для соціально-незахищених категорій населення сума бонусів становила 12 мільйонів гривень. 

Також на касі пропонують складати покупки в екологічні паперові пакети, щоб зменшити використання поліетилену.

За період дії проекту було зібрано понад 5,5 тисяч кілограмів батарейок та 165 кілограм пластикових корків, що дало можливість вберегти від забруднення понад 100 тисяч метрів квадратних ґрунту.

Для працівників мережі було проведено близько десятка тренінгів по корпоративній соціальній відповідальності, як для топ-менеджменту, так і для лінійного персоналу.

«Цього року корпоративна соціальна відповідальність стала невід’ємною частиною нашої стратегії, тому соціальні завдання, які стоять перед нами ми активно інтегруємо у нашу діяльність. Ми прагнемо спонукати людей до здорового способу життя та відповідального ставлення до власного здоров’я, внести свій вклад у забезпечення чистого довкілля для наших дітей», коментує генеральний директор мережі «Наш Край» Ірина Берлач.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром