Центр: лучани спостерігали затяті бої на рингу

25 Серпня 2016, 10:08
2847 Джерело: http://vip.volyn.ua/articles/u-centri-lucka-bylysya-luchany-ta-ivano-frankivci

Чотирнадцять пар боксерів різних вікових та вагових категорій із Луцька та Івано-Франківська провели затяті бої на рингу. 

Боксери змагалися біля фонтану напроти головного корпусу Східноєвропейського національного Університету 24 серпня,пише Волинський інформаційний портал

Матчева зустріч закінчилася нічиєю з рахунком 7:7.


Серед гостей з Івано-Франківської області переможцями боїв з лучанами стали Ростислав Петришин, Арсен Дмитрук, Ярослав Михалушко, Микола Литвищенко, Володимир Музальов та Тарас Гальчук.

Господарі ж значно краще виступили у другій половині боїв. Переможцями стали лучани Микола Мисковець, Ілля Данилюк, Артем Шишко, Яків Левчик та Сергій Гук.

Нічиєю закінчилися бої між Олександром Соломенніковим та Дмитром Зінчуком, а також Олександром Факшеком та Павлом Кривульським. Окрім того, нагороди у номінаціях «За волю до перемоги» та «За найкращу техніку» отримали франківчанин Музальов Роман та лучанин Леонід Онищенко.

Начальник управління фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець зауважив, що такі матчеві зустрічі, присвячені річниці Незалежності України та Дню міста Луцька, відбуваються в місті вже другий рік поспіль. Започатковану традицію мають намір продовжувати.

«Франківці, можливо, трохи титулованіші, але це не лякає наших спортсменів. Це хороша школа, хороший урок, тут народжується воля до перемоги й гартується характер бійця», - висловився Юрій Волинець.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром