Керівництво Луцькради скликає голів ОСББ на збори, щоб говорити про вибори

30 Січня 2019, 16:12
Малюнок ілюстративний 3627
Малюнок ілюстративний

Замість того, аби займатися проблемами міста, комунальними чи іншими господарськими питаннями, керівники міста – представник партії Юлії Тимошенко «Батьківщина» Григорій Пустовіт, представник політичної сили «УКРОП» Ігор ПоліщукГригорій Недопад в контексті майбутніх виборів збирають голів ОСББ Луцька, аби розповідати їм про чесні вибори та відповідальність за порушення виборчого законодавства.

Про це ІА «Волинське агентство розслідувань» стало відомо з власних джерел.

«Сьогодні о 18-00 в Палаці учнівської молоді відбудеться зустріч щодо проходження виборчого процесу. Дуже прошу всіх прийти», – такі повідомлення були розіслані всім головам ОСББ.

Під час зборів планують обговорювати виборчі питання. Зокрема, в порядку денному: загальна інформація про підкуп виборців в Луцьку; виступ та коментар Недопада Г.В. та/або Пустовіта Г.О. та Поліщука І.І.; інформація поліцейського про відповідальність за підкуп виборців та порушення виборчого законодавства.

«Чому тема зустрічі не каналізація, не вивіз сміття чи тепло в квартирах?! Невже ці та інші проблеми міста та містян вирішенні?! Оскільки на зустрічі будуть говорити лише про вибори, отже тема політична, а якщо політична, то чи мають про це говорити посадові особи, які є представниками тих чи інших політичних сил, які беруть участь у виборчих процесах та висунули свого кандидата на пост Президента», — запитує ІА.

Читайте також: Очільник області оголосив війну «УКРОПу»



 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром