Огляд букмекера Паріматч від порталу легальних букмекерів

29 Січня 2019, 13:19
4534

Паріматч - великий беттінговий холдинг, який сьогодні знають у багатьох країнах світу. Головний офіс розташований на Кіпрі, в місті Лімасол. Свою історію компанія почала в Україні, але сьогодні більше орієнтована на зарубіжний ринок. Ми пропонуємо Вам ближче познайомитися з популярною букмекерською конторою Паріматч.


 

Діяльність в Україні

Дата заснування компанії - 1994 рік, місто - Київ. Це одна з перших букмекерських контор, яка дуже швидко стала популярною. У перші чотири роки активно розвивала свою наземну мережу. Були відкриті пункти прийому ставок не тільки в Києві, а й в інших регіонах.

У 1998 році про Паріматч дізналася Росія. У цій країні букмекер дуже швидко став популярним, отримавши лідируючі позиції в багатьох рейтингах. У 2004 році виходить на ринок Білорусі.

Ще одне масштабне досягнення 2004 року - це початок прийому інтерактивних ставок. Тепер грати можна не тільки в ППС, а й у себе вдома за допомогою зручного сайту. Це був прорив! Раніше інтерактивні ставки були чимось незвичайним.

Переломний момент настав у 2009 році. В Україні заборонили азартні ігри, в тому числі і ставки на спорт. Компанія почала закривати свої наземні пункти і зосередила діяльність в сусідніх країнах. У 2016 році подібний закон вийшов в Молдові. Паріматч також покинула ринок цієї країни.

Незважаючи на це, сьогодні компанія активно оперує в Росії та інших країнах СНД. Українці теж можуть робити ставки. Зареєструватися потрібно на міжнародному ресурсі в доменній зоні .com. У законодавстві України не прописані санкції проти гравців, які вирішили робити ставки на спорт. Не виключено, що можуть виникнути проблеми з податковою службою, при спробі вивести великі суми грошей.

Паріматч в Росії

У Росії компанія працює відповідно до вимог їхнього законодавства. Наприклад, вона має ліцензію ФНС Росії і приймає парі на сайті в доменній зоні .ru. Все чесно і прозоро. Уряд Росії немає претензій до діяльності цього букмекера.

Спочатку Паріматч мала у всіх великих містах Росії наземні відділення, але пізніше вирішила їх закрити. Сьогодні букмекер розвиває інтерактивні ставки, регулярно покращуючи сайт. Лінія і розпис цілком конкурентоспроможні, часто проходять цікаві акції, передбачений спеціальний софт для гри з мобільного телефону.

Зареєструватися в Паріматч може кожен повнолітній житель Росії. Тільки реєстрація в цій країні має свої особливості. Гравець повинен заповнити анкету на сайті, після цього верифікувати особистість для контори. Далі слідує ще один етап - реєстрація та перевірка документів для ЦУПІС. Це спеціальні кредитні організації, які контролюють діяльність легальних букмекерських контор в Росії. Дізнатися про них більш детально можна на порталі https://legalbookmakers.com/.

Міжнародний ринок

Доступ до Парі Матч можуть отримати жителі багатьох країн СНД. Для цього потрібно пройти реєстрацію на міжнародному сайті в доменній зоні .ком. Сайт має російськомовну і англомовну версії. Вибір платіжних систем для введення і виведення коштів приємно дивує. Кожна країна знайде для себе оптимальний варіант. Реєстрація багато часу не займає. Заповніть невелику анкету, при необхідності - вишліть копії своїх документів. Єдина умова для реєстрації - вік від 18 років.

Міжнародний сайт продуманий і комфортний.


 

Вгорі є найважливіші вкладки - "Спорт", "Лайв", "Покер", "Казино" та інші. Зліва Ви побачите всі види спорту. Можна укладати парі навіть на кіберспорт і на політику. Внизу Ви знайдете посилання на соціальні мережі, контакти, допомогу й іншу важливу інформацію. Встановити мобільний додаток можна за допомогою вкладки "Mobile".

Інші достоїнства компанії:

● привабливі коефіцієнти;

● великий вибір подій;

● всілякі види спорту в лінії;

● лайв без затримок;

● продуманий софт для смартфонів;

● безпроблемні виплати навіть великих сум;

● надійність і довга історія.

Як Ви бачите, Паріматч працює вже багато років. Компанію знають не тільки в Україні, а й за її межами. Букмекер отримує лідируючі позиції в міжнародних рейтингах. Ви можете довіряти цій компанії і не бояться втратити свій виграш!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром