Як законно ставити в БК Марафон

29 Січня 2019, 13:15
2474

Марафон - відомий букмекер, який активно приймає ставки на спорт і культурні події. Вирізняється широким розписом, а також привабливими коефіцієнтами. Чи можуть українці грати в конторі легально? Читайте далі.


 

Історія компанії починається в 1997 році в Україні. Перші відділення були відкриті в Києві, але пізніше охопили й інші міста. Також, букмекер почав освоювати ринок Росії. Темпи розвитку були просто приголомшливі. Всього через пару років про компанії чув мало не кожен любитель спортивних ставок.

Як і для інших букмекерів, 2009 рік став для компанії переломним моментом. В Україні заборонили азартні ігри, а разом з ними і ставки на спорт. Букмекерська контора Марафон була змушена покинути ринок.

Всі сили були спрямовані на розвиток беттінга в Росії. Свого часу контора охоплювала 50% російського ринку! У рейтингах вона займала лідируючі місця разом зі світовими букмекерами Бвін і Вільям Хілл.

Крім цього, компанія розвивала свою діяльність і в інших країнах СНД. Кількість гравців збільшувалася з кожним роком. На жаль, в Молдові також заборонили азартні ігри. Компанія покинула цей ринок, але вийшла на європейський рівень.

Марафон отримала ліцензію Великобританії. Це дозволило їй стати популярною за межами СНД. У компанії почали реєструватися жителі Європи! Має ліцензію Кюрасао, може приймати інтерактивні ставки в інтернеті.

До речі, саме онлайн беттінг відкрив перед букмекером нові горизонти. Тепер вхід в БК Марафон можуть здійснити жителі різних країн. Для цього слід зареєструватися на міжнародному ресурсі. Процес простий: заповніть анкету, надішліть копії своїх документів, поповніть рахунок і робіть ставки!

Запам'ятайте, компанія ретельно перевіряє своїх гравців. Неповнолітнім грати категорично заборонено. Іноді при виведенні коштів може запросити документи повторно. Не любить адміністрація гравців, які створюють мультиаккаунти, їм загрожує урізання рахунку, а іноді - блокування. Грати на "коридорах" теж заборонено. Читайте правила і не порушуйте їх!

Неоднозначна ситуація склалася з беттінгом в Росії. Були внесені зміни в законодавство. Тепер грати можна тільки в легальних конторах. На деякий час Марафон припиняла свою діяльність в Росії. На даний момент міжнародний сайт заблокований Роскомнадзором. Росіяни не мають права укладати там парі.

Замість цього був запущений офіційний ресурс в доменній зоні .ru. Там можна грати цілком легально. Інтерфейс сайту особливо не відрізняється від міжнародного, пропозиції і коефіцієнти - ідентичні. Звичайно, жителі інших країн на російському ресурсі зареєструватися не можуть. Процес реєстрації трохи затягнутий. Потрібно не тільки заповнити анкету на сайті. Також, потрібно верифікувати свою особистість два рази. Один раз - для контори - другий - для ЦУПІС. Цей центр виступає в ролі посередника між гравцями і букмекером. Дізнатися більше про даний процес і про російський Марафон Ви можете на сайті спортивного ресурсу https://stavka365.com/.

Яка ситуація в Україні? На жаль, жителі цієї країни грати легально не можуть. Не існує дозволеного українського сайту. Також, компанія не має права приймати парі в наземних відділеннях. Українці можуть ставити на спорт в інтернеті, але такі дії вважаються незаконними. Можете пройти реєстрацію на міжнародному сайті.

В принципі, в законах України немає чітко прописаних санкцій проти гравців. Відповідальність за свою діяльність несуть тільки букмекери. Якщо Ви хочете грати - можете спробувати. Скоріше за все, проблем не буде. Труднощі можуть виникнути лише у професійних бетторов, які виводять великі суми грошей. Подібні дії можуть зацікавити українську податкову.

Сьогодні Марафон - це більше 4000 співробітників, кілька ліцензій і працюючих сайтів. Компанію знають в СНД і в Європі. Цей надійний букмекер завжди виплачує виграші своїм гравцям і пропонує комфортні умови для гри. Українці можуть самі перевірити всі переваги компанії, зареєструвавшись на їх міжнародному сайті. Але не забувайте, що з виведенням великих сум можуть виникнути проблеми!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39