Зірки мережі «Наш Край»: у VolWest Group назвали найкращих менеджерів

29 Січня 2019, 13:24
2448

Щороку компанії, що входять до інвестиційної групи VolWest Group нагороджують кращих працівників та керівників проектів, які мали велике значення для розвитку компанії.

Зокрема у номінації «Star Manager 2018» переможцями є менеджери і спеціалісти мережі «Наш Край», кожен з яких зробив вагомий внесок у розвиток компанії.

«Отримую задоволення від того, що люди навколо мене розвиваються», – волинський бізнесмен Віктор Корсак. ІНТЕРВ’Ю

Почесні золоті зірочки «Star Manager 2018» здобули:

Лариса Фатєєва, технологиня власного виробництва напрямку «Випічка» мережі» «Наш Край» 

Прийшла на посаду технолога власного виробництва напрямку «Випічка» у 2015 році. У 2018 році активно займалась розвитком насиченості асортименту зони Food to go, відкриттям та налагодженням виробничих зон в нових торгових закладах, оновленням та постійним розвитком асортименту власної випічки.

Наталія Сайкевич, операційний директор мережі «Наш Край»
Наталія Сайкевич, операційний директор мережі «Наш Край»

Віталій Демчишин, керівник відділу мережі «Наш Край»

Роботу у компанії розпочав у вересні 2017 року на посаді керівника напрямку розвитку власної мережі «Наш Край». У минулому році додалися ще обов’язки керівника проектного відділу мережі «Наш Край».

У 2018 році особливо відповідальним проектом для Віталія був ребрендинг супермаркету «Наш Край» (вул. Шевченка (м. Луцьк) у формат 3.0.

У реалізації проекту найскладніше було знаходити найефективніше рішення за розумні кошти, завжди зважувати усі аргументи та очікувані результати і знаходити «золоту середину».

Віталій Демчишин, керівник відділу мережі «Наш Край»
Віталій Демчишин, керівник відділу мережі «Наш Край»

Наталія Сайкевич, операційний директор мережі «Наш Край».

Наталія прийшла у компанію в 2003 році на дистрибуцію, потім перейшла на посаду категорійного менеджера, згодом стала першим керівником розподільчого центру на етапі його створення, сьогодні ж обіймає посаду операційного директора мережі «Наш Край».

Найбільш відповідальним та важливим своїм проектом у 2018 році вважає оновлення існуючих магазинів мережі до формату 3.0 та відкриття нових. Проект оновлення продовжуватиметься і у 2019 році, тому цікава та кропітка робота триває.

Наталія Сайкевич, операційний директор мережі «Наш Край»
Наталія Сайкевич, операційний директор мережі «Наш Край»

 

Також визнання отримали окремі проекти та їх керівники і команди, які працювали над втіленням їх у життя.

У номінації «Star Innovation Project 2018» бронзовим призером став проект впровадження системи NPS у мережі «Наш Край». Керівник проекту – керівник департаменту маркетингу Петро Кульпач. Він також отримав друге місце за удосконалення програми лояльності «Завжди вигідно» мережі «Наш Край».

Петро Кульпач прийшов у компанію у 2015 році. У сфері ритейлу працює вже 14 років. Маючи багаторічний досвід у цій сфері ефективно перейняв управління департаментом маркетингу та запровадив низку нових важливих проектів серед яких і є успішно реалізовані у минулому році вищезгадані: удосконалення програми лояльності «Завжди вигідно» та впровадження системи вимірювання та контролю індексу споживчої лояльності NPS.

Петро Кульпач, керівник департаменту маркетингу мережі «Наш Край»
Петро Кульпач, керівник департаменту маркетингу мережі «Наш Край»

 

У рамках премії Star Social Project визначено ще одну номінацію – «Зелений оберіг».

Це – номінація за екологічну діяльність, яку вручаєть за добровільну підтримку і заохочення зусиль, пов’язаних з охороною довкілля; вирішення екологічних проблем.

Сертифікат за перемогу у номінації «Зелений оберіг» та статуетку отримала керівниця КСВ-проектів мережі «Наш Край» Вікторію Матвіюк за проект «Наше місто – чисте!».

Працює у компанії з 2015 року. На сьогодні виконує обов’язки PR менеджера та керівника проектів із корпоративної соціальної відповідальності мережі «Наш Край». У 2018 році захід «Наше місто – чисте!» був одним із найцікавіших проектів року. Особливо він був цінний тим, що основними учасниками проекту були діти. Вони змогли продемонструвати свою креативність та висвітлити актуальні екологічні питання. Крім того це змусило задуматись над ними не тільки самих учасників, а й дорослих, які долучались до реалізації творчих дитячих задумів.   

Вікторія Матвіюк, керівниця КСВ-проектів мережі «Наш Край» 
Вікторія Матвіюк, керівниця КСВ-проектів мережі «Наш Край» 

Детально читайтеЗолоті значки і зірка в небі: VolWest Group відзначила найкращих менеджерів року. ФОТО


 

Читайте також: 

Керівниця мережі Район.in. ua отримала золоту зірку «Star Manager 2018»

Зірка року: волинська бізнес-леді отримала іменне світило у небі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром