У Луцьку «мовні волонтери» знову кличуть на безплатне навчання

27 Серпня 2015, 13:53
1944

У вересні розпочнуться заняття у рамках третьої хвилі проекту «Мовне волонтерство».

Наразі викладачі оцінюють рівень знань охочих безплатно навчатися і формують робочі групи.  Близько 130 лучан уже написали тестові завдання з англійської, французькою зацікавилося п’ятнадцятеро, повідомляє прес-служба ВОГО Фундації розвитку громад.
 
«Ми оцінюємо результати тестів і уже до першого вересня маємо сформувати групи, у кожній з яких навчатимуться до 10 осіб. Ми враховуємо зайнятість наших студентів, їхній рівень знань, очікування від проекту. Тож таким чином намагаємося створити максимально комфортне навчальне середовище», – розповідає одна з викладачів проекту Оксана Кривко.

Зараз стартують курси французької. Заплановано вивчення польської, італійської, іспанської й німецької мов.

Нагадаємо, проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року. Він діє під гаслом: «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу». Тож від учасників вітається волонтерська допомога у проведені благодійних акцій, а також внесення пожертв для  підтримки важкохворих дітей та волинських солдат у зоні АТО (не лише гроші, а й одяг, взуття, продукти, військове обладнання, медикаменти, засоби особистої гігієни, тощо).

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром