Як у Шацьку проходив турнір з хокею

29 Січня 2019, 10:39
змагання за право володіти Кубком «Shakovel» 1922
змагання за право володіти Кубком «Shakovel»

На Шацьких озерах вморози щільно вкрили водойми товстим льодом, що дало можливість вийти на лід ковзанярам. Традиційними взимку стали турніри з хокею, які для любителів області поганяти в шайбу організовують у громадській організації «Shakovel».

І вже цієї неділі, 27 січня, на озері Люцимер три команди змагалися за право володіти Кубком «Shakovel»: з міст Ковеля, Володимир-Волинського та Шацька (представляли Шацьку ОТГ), — пише Район.Шацьк.

Урочисто під звуки гімну учасники привітали один одного гучним стукотом ключок. Також вітання спортсменам виголосила виконуюча обов’язки голови Шацької ОТГ, секретар Людмила Цевух, та ветеран фізкультурного руху Шацького району Василь Семенюк, побажавши хорошої та цікавої гри і, звичайно, перемоги.

У першому двобої на льодовому полі зіткнулися дві нетутешні команди: Ковеля та Володимир-Волинського. У запеклій боротьбі перевага була то на одній, то на іншій стороні. У результаті перемога дісталася ковельським хокеїстам з рахунком 6:3. Потім вони ж зуміли подолати й шачан з рахунком 10:5. А двобій на льоду між Володомир-Волинськом та Шацьком закінчився перевагою гостей з рахунком 9:7.

В результаті перемогу здобули хокеїсти з м. Ковель, друге місце – у Володимира-Волинського, третє – в Шацька.

Сергій Бабич (м. Ковель) визнаний кращим гравцем турніру, а Олександр Любиш (смт Шацьк) – кращим вболівальником. У змаганнях серед юних вболівальників перемогу здобула, закинувши шайбу в ворота з середини поля, Ірина Храновська з с. Гаївка – в подарунок отримала сертифікат на безкоштовну піцу від спонсора змагань – маєтку «NESTER-HOUSE».

Громадська організація «Shakovel» висловлює подяку Шацькій селищній раді та особисто її очільниці Людмилі Цевух за забезпечення шацької хокейної команди формою, Петру Нестеруку та маєтку «NESTER-HOUSE» – за забезпечення переможців та учасників призами (відпочинок в оздоровчих чанах, грошові призи та піца). За допомогу в організації змагань дякують Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі та особисто Сергію Стадніку, Леоніду Цюп'яху, Валерію Гавросю і Василю Жипі.

Чудове свято спорту завершилося перемогою найсильніших, проте професіонали з Ковеля і Володимира відзначили високий рівень підготовки хокеїстів із Шацька і наголосили, що їхній тріумф – це питання найближчого часу.



















Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром