Містян запрошують на перегляд іскрометної комедії «Сублімація любові»

24 Серпня 2016, 11:15
2675

Улюблені та відомі на всю країну актори, пов'язані не тільки з театром, але й з кінематографом, кличуть усіх охочих поринути у яскраву атмосферу сучасної п'єси.

Комедію покажуть 3 жовтня о 19:00 у Драмтеатрі імені Т.Г. Шевченка.

Головні ролі зіграють незрівнянна Ольга Сумська, народний артист України Євген Паперний і заслужений артист України Віталій Борисюк.

 «Сублімація любові» – це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз.

Завдяки круто закрученому сюжету цю комедію глядачі дивляться на одному диханні. Яскраву комедію «Сублімація любові» за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.


 

За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Ольга Сумська), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Євгеній Паперний). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро(Віталій Борисюк) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і палкі поцілунки Паоли.

А може ця підступна бестія веде подвійну гру?... Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним! Нестримні італійські пристрасті, тісно переплетені із сюжетною лінією, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв перенесе вінничан у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії. Комедійна постановка викличе цілий феєрверк емоцій, змушуючи сміятися від душі і співпереживати героям.

А пікантності вистави додасть той факт, що героями любовного трикутника зоряне акторське тріо було не лише на сцені, а й у реальному житті. Адже свого часу ніжні почуття між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнули саме тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного.

«Мій роман з Борисюком народжувався у театрі на очах у всіх акторів. Люди сьогодні такого не переживають. Таких розлучень, такої закоханості! Зазвичай все якось нишком. А тут літали тарілки, Паперний колись хотів нас обох убити… Я його розумію, адже так склалося життя, що я полюбила, і це дійсно кохання. Але любов також була і з Паперним, я не можу викреслити його зі свого серця. Євгеній був і залишається моєю рідною людиною, адже він батько моєї дитини», – зізнається Ольга Сумська.

Сьогодні, забувши всі минулі образи, актори залюбки грають у спільних виставах. А все пережите допомагає їм ще вірогідніше грати свої ролі на сцені.

При перегляді п'єси одержуєш справжнє естетичне задоволення: актори емоційні, кожний рух – неймовірно легкий, всі мізансцени скоординовані. Очевидці, що вже бачили цю чудову комедію, одностайні: дві години пролітають абсолютно непомітно.

Приходьте 3 жовтня о 19.00 у Драмтеатр на виставу «Сублімація любові», аби у компанії улюблених українських акторів насолодитися іскрометним гумором, філігранно вивіреними мізансценами, класичною римською сценографією і справжніми італійськими пристрастями.

Коментарі
24 Серпня 2016, 14:56
Сподіваюся, Волинь скоро оговтається, від війни і стане культурним обласним центром!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром