У Луцьку видали довідник про житлово-комунальні підприємства міста

27 Серпня 2015, 12:59
1893

У рамках реалізації міжнародного проекту надрукували брошуру  «Житлово-комунальні підприємства Луцька. Довідник лучанина».

У брошурі можна знайти інформацію, де розміщуються підприємства, що забезпечують комфорт лучан, і як туди зателефонувати у разі потреби, а також про діяльність та послуги, які надають комунальні підприємства міста. Скористатися довідником можуть іноземні громадяни – гості міста та можливі інвестори, адже видання двомовне (українською та англійською мовами), повідомляє сайт Луцької міської ради.

Видання має на меті ознайомити лучан із завданнями проекту «Розвиток комунальних послуг як складова сталого розвитку міст польсько-українського прикордоння», який співфінансується з коштів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 Європейського інструменту сусідства та партнерства.

Довідник можна буде отримати у комунальних підприємствах міста, так званих столах довідок чи у відділах звернень громадян.

Також у брошурі  міститься інформація про Центр транскордонної економічної співпраці. Проект реалізують у партнерстві з Товариством органів місцевого самоврядування Єврорегіон Буг (Республіка Польща) та містом Холм (Республіка Польща).

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром