У Луцьку в клубі «PLAZA» змагалися силачі

28 Січня 2019, 12:10
4278

У Луцьку відбулись всеукраїнські змагання із багатоповторного жиму лежачи, на які приїхали спортсмени із усієї України. 

Організувала захід Федерація багатоповторного жиму України у неділю, 27 січня. Змагались силачі в спортивному клубі «PLAZA».

Спортсмени із Києва, Львова, Вінниці, Одеси, Києва та інших міст приїхали до Луцька, аби помірятись силою. Жінки піднімали штанги вагою 25-35 кілограм, а чоловіки – від 55 до 125 кілограм. Також брали участь і діти, котрі змагались у категорії 25-35 кілограм.

Власник мережі спортивних клубів «PLAZA» Василь Петрищак розповідає, що такі змагання у Луцьку відбуваються вперше. 

Василь Петрищук
Василь Петрищук

«У нас відбувається чемпіонат міста із багатоповторного жиму від Федерації багатоповторного жиму України.  До нас приїхали спортсмени зі всієї України: з Києва, Одеси, Вінниці, Львова, а також З Рожища та Ковеля. Такі змагання в нас проводяться вперше і дуже приємно, що я можу прийматив  них участь. В нас будуть змагатись і дівчата, і хлопці», – зазначив спортсмен. 

Олександр Тупайло
Олександр Тупайло

Представник Федерація багатоповторного жиму України Олександр Тупайло додав, що цей турнір можна назвати всеукраїнським, і в ньому беруть участь найсильніші спортсмени України.

«Проводимо в Луцьку вперше такий чемпіонат. Його можна назвати всеукраїнським, бо до нас приїхали спортсмени з усієї України. На цьому турнірі є багато майстрів спорту міжнародного класу, кандидатів в майстри спорту. Всі спортсмени підготовлені, багато з них є чемпіонами України та Європи. Неодноразова виступали в Білорусі та Польщі», – розповідає спортсмен.

Також додає, що спортсмени покажуть потужні результати під час змагань, адже вони – професіонали.

«В Україні сильніших за наших спортсменів, які присутні на сьогоднішніх змаганнях, немає. На цих змаганнях найсильніші спортсмени. Переможці турніру отримають кубки та грамоти», – зазначив Олександр Тупайло.

Перед початком змагань відбувся показовий турнір із боксу.





























 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром