У День Незалежності лучан запрошують на «Святкову алею 2016»

23 Серпня 2016, 14:05
2343

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на День Незалежності знову запрацює «Святкова алея 2016».

Як і на день міста на алеї діятиме 5 локацій: територія розваг, територія краси, дитяча територія, ярмарок та ще більша і смачна територія їжі, повідомляють організатори свята.

«Для найменших наших відвідувачів ми приготували чудове свято від ТМ «Ласунка» під назвою «Моя Незалежність», кожна дитина не залишиться без посмішки та подарунка. А також, аніматори дитячого розважального центру «FigliMigli» зроблять все можливе, щоб діти були задоволені, а батьки раділи посмішкам свої маленьких «чад», - розповідають ініціатори святкової алеї.

На території розваг на лучан чекає насичена програма: танцювальні номери від «DiamondStars», «EliteDance» та «IronCity», позитив від запальних учасників «Ліги Сміху»: «Чак Норріс» та студії гумору «WeekEND» з Тернополя, справжній козацький дух від СК «Герць», покази мод від Марини Занюк і Анни Дідух, квести, конкурси, найбільше КАРАОКЕ міста, виступ гуртів «RoalCity», «4 вимір» , «TWICE A WEEK», парад найкращих Dj-в Луцька - DUSTIN / ART / JENYA SHOСK / ARTEM FAMOUS, танцівники в світлових костюмах - Golden_light_Project, PjNecromancers, а на завершення унікальне вогняне шоу від театру вогню «БУМ». 

«На ярмарку кожен знайде щось собі до душі, тому що такого різноманіття виробів ручної роботи Ви ще не бачили. Близько 50 точок, тисячі виробів», - йдеться в анонсі.

На території краси лучани зможуть послухати поради від партнерів алеї фітнес-центру «Maximus», салону «Fashion Men» та іншими партнерами. Зокрема, розкажуть про те, як правильно займатися, щоб мати ідеальне тіло, робити зачіски та макіяж.


«Святкова алея 2016» організована за підтримки генеральних партнерів заходу «Kromberg&Schubert», найкращого морозива міста ТМ «Ласунка».

Офіційні партнери: StreetFood, ТМ «Забіяка», броварня «КарабасБарабас», Поліграфія та дизайн «Graf-it», піцерія «PrestoPizza», дитячий розважальний центр «FigliMigli», ТМ «Ruta», виробник вікон «Вікна Волині», мережа експрес-маркетів «Сім-23».

Медіа партнери заходу: «Таблоїд.Волині», «Район.Луцьк» та інші.

Організатори: ГО «Волинський Актив Молоді», Наш Луцьк LIFE та NLL PROMO GROUP, за сприяння відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради. 
Контакти оргкомітету:  Мацкевич Андрій, +380660345631, [email protected]

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром