Героїв Крут: асфальт зійшов разом із дощем

23 Серпня 2016, 09:32
2374 Джерело: Facebook-сторінка Івана Мирки

Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка розповів, що на вулиці Героїв Крут, що в районі Дубнівської, асфальт зійшов разом зі щебенем і піщаною подушкою.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у вівторок вранці, 23 серпня.

«Ще 7 років назад вулиця була ідеальна. Та після численних розкопок «Луцькводоканалу» без відновлення покриття, непрацюючої зливової каналізації забитої сміттям від руху сміттєвозів «Спецкомунтрансу» утворились ями на ямі», - зазначив обласний чиновник.

«Вчора дощ пішов по вулиці піднімаючи як парус великі глиби асфальту. Поніс щебінь, пісок. Я думаю вартість ремонту збільшилась як мінімум на 40%», - переконаний Іван Мирка.

Він зауважив, що знає двох депутатів з того району – обласного і міського, але вирішив звернутися до тих, за кого голосував. 

«Микола Романюк (ред. – луцький міський голова) і Юлія Вусенко (ред. – секретар Луцької міської ради), 5 років та вулиця у переліку. Не за горами зимою день того бою за Київ, а Вам нема з чим туди йти», - завершив свій допис чиновник.

Нагадаємо, що у понеділок, 22 серпня, близько 16:00 Луцьком прокотилася злива, вулиці міста залило дощовою водою, в деяких місцях утворилися величезні затори.







Фото зі сторінки у соцмережі Facebook Івана Мирки

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром