У Луцьку відкрили новий шкільний басейн

25 Січня 2019, 17:15
6321

У Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука відкрили новий шкільний басейн.

Відкриття відбулось у п'ятницю, 25 січня, про це пишуть на сайті Луцької міської ради.

На захід завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Діти привітали гостей святковим танцем, а директор закладу Олег Ковальчук урочисто розрізав червону стрічку.

У приміщенні басейну провели капітальний ремонт, а також повний комплекс оздоблюваних робіт, встановили окремий індивідуально-тепловий пункт. Надмірну вологість повітря регулює єдина серед луцьких шкіл рекупераційна вентиляційна установка. Вода у басейні очищується та дезінфікується сучасними методами без використання хлору. Окрім того, найближчим часом буде придбано пристрій, що дозволить провести очищення чаші басейну без необхідності повного злиття води.

«Ми стараємося створити максимально сприятливі умови для дітей. Басейн – це хороший початок, який спрямує їх займатися спортом, досягати результатів і виховуватиме у них риси характеру, що допоможуть у майбутньому. Тут можна займатись плаванням, гімнастикою. Басейн було повністю відремонтовано, зроблено нову вентиляцію та систему рециркуляції води. До цього ремонту тут не робили близько тридцяти років. Ми продовжуватимемо цю роботу і в інших школах Луцька, що мають басейн, для того, щоб максимальна кількість дітей були здоровими і успішними. А майбутньому робили успішним і наше місто», – розповів Ігор Поліщук.














 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром