Старе місто: до Стиру звозять будівельне сміття

22 Серпня 2016, 17:53
1988

Місцеві жителі стверджують, що будівельники під час ремонту асфальтного покриття вивозять частину сміття просто на берег річки Стир між вулицею Драгоманова та Замковою.

Останнім часом у Луцьку масово проводяться ремонтні роботи вулиць міста. Інколи на такі затії місцевої влади жителі реагують не зовсім позитивно - через вирубку дерев чи взагалі відсутність потреби у ремонті – пише ВолиньPost.

Реконструкція та оновлення асфальтного покриття дісталась й до вулиць Кафедральної та Плитниці, що поблизу замку, але місцеві жителі стверджують, що будівельники вивозять частину сміття просто на берег річки Стир між вулицею Драгоманова та Замковою.

Берегова лінія, про яку йдеться, знаходиться унизу Свято-Архангельського чоловічого монастиря. Тут не так часто ходять люди, а тому місцеві жителі лише здогадуються, звідки саме з'являється сміття просто на березі річки.

Один з чоловіків, який проходив повз журналістів, припустив, що увесь цей безлад створюють саме монахи, які живуть вище, щоб створити тут собі автостоянку або просто якийсь майданчик. Жителі говорять, що це може призвести до екологічної катастрофи, адже дощ потоком змиє увесь бетон та інші відходи в річку.

Поки залишається не відомо, хто саме в центрі Луцька створює «сміттєзвалище», але, як кажуть місцеві жителі, «за це повинен хтось обов'язково відповісти та все прибрати після себе!»







 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром