Управління архітектури міськради хочуть зробити департаментом

22 Серпня 2016, 17:16
2668 Джерело: nmpu.org.ua

Управління містобудування та архітектури Луцької міської ради пропонують реорганізувати у департамент, віддавши під патронат структури відділ охорони культурної спадщини.

Про це у понеділок, 22 серпня під час під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів повідомив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Він зазначив, що такий структурний підрозділ як управління містобудування та архітектури ЛМР планують ліквідувати, натомість хочуть реорганізувати структуру у департамент. Чисельних змін у штаті у зв’язку з такою пропозицією не передбачають.

Відділ охорони культурної спадщини, який зараз підпорядковується управлінню культури, планують перевести у новостворений департамент. Це, за словами заступника, сприятиме злагодженій комунікації між підрозділами, які мають стосунок до розбудови міста.

«Вважаю, що очільник управління містобудування та архітектури – одна із ключових осіб у Луцьку, яка відповідає за розбудову міста. Все ж таки, варто було б підвищити статус цього структурного підрозділу», – зазначив Тарас Яковлев.

Крім того, він додав, що у зв’язку з реорганізацією «будуть пробувати» змінити керівництво цього підрозділу та шукати нових людей до штату.

Якщо департамент таки створять, то функції управління архітектури у питаннях  охорони культурної спадщини розширяться.

Коментарі
22 Серпня 2016, 22:00
Потрібні " послушні" хлопці. Не "відморожений" Матвіїв. Не м"ягкий, але компетентний Герасимюк. Капец місту....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром