У Луцьку обрали нового керівника Асоціації Спеціалістів Нерухомості 

25 Січня 2019, 20:12
Лариса Мусійчук 2453
Лариса Мусійчук

У Луцьку відбулися звітно-виборчі збори в ріелторській спільноті Луцька, під час якої обрали керівника обласного осередку  Асоціації Спеціалістів Нерухомості.

Цю посаду зайняла Лариса Мусійчук, — повідомив ріелтор Володимир Редкач.

Він розповів, що вибирали керівника з-поміж трьох кандидатів, якими були Лариса Мусійчук, Ростислав Ганейчук та сам Редкач.

"В результаті закритого голосування, ініціатором якого був Олег Патюк, ріелтор з найбільшим досвідом — 26 років у Луцьку, у виборах перемогла більшістю голосів Лариса Мусійчук, керівник "Волинського Агентства Нерухомості№. В кожного з кандидатів були цікаві ідеї і проекти, які в наступні 2-а роки будуть втілені в життя, на користь лучанам нашого міста", — каже Редкач.

Також він відзначив, що попередня керівниця осередку Олена Колодніцька добре попрацювала та розвивала організацію:

"Початок був дуже не легкий, але незважаючи на це, з трьох членів Асоціації на сьогодні, вона виросла до 34 сертифікованих ріелторів, які працюють за єдиними стандартами та Кодексом Етики Ріелтора....За весь період в Луцьку було проведено 4 сертифікаційних курси для 95 ріелторів Луцька та Волині, організовано більш ніж 50 тренінгів та майстер-класів з найкращими спікерами України в сфері нерухомості"

Читайте також: Доступне житло у Луцьку: міф чи реальність?

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром