Біля луцької школи рекламують спиртне

24 Січня 2019, 23:34
1686

У Луцьку наклеїли зовнішню рекламу алкоголю на вулиці Кравчука неподалік школи №26. Заступник директора комунального підприємства «Луцькреклама» Олексій Гальченко каже: білборд встановлений з порушенням.

Про це повідомляє Перший із посиланням на сюжет UA:Волинь.

На одному з луцьких білбордів – реклама алкогольного бренду без відповідних застережень про шкоду для здоров’я. Це, розповідає адвокат Тарас Максимович, незаконно.

«Реклама алкогольних та тютюнових виробів повинна супроводжуватися такими текстами: «Куріння може викликати рак» чи «Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров’я», – розповів адвокат.

Від рекламного щита до входу в школу – 230 метрів.

Заступник директора комунального підприємства «Луцькреклама» Олексій Гальченко каже, що це порушення.

«Попри те, що ми не можемо втручатися у зміст реклами, ми все одно реагуємо і співпрацюємо з Держпродспоживслужбою. Там близько школа №26, тому, я думаю, що ми приберемо цю рекламу», – каже Олексій Гальченко.

Заступник директора комунального підприємства «Луцькреклама» каже, що реклама належить підприємцю Ігореві Голубовичу. Коментувати ситуацію на камеру чоловік відмовився.

Заступник начальника управління Держпродспоживслужби в області Геннадій Кожевніков каже, що за порушення правил розміщення реклами передбачений штраф у п’ятикратній сумі від виготовлення реклами.

Читайте також: У луцьких магазинах і далі порушують заборону міськради, — муніципали

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром