Ігор Лапін: Суспільство здатне оцінювати політиків за роботу

25 Січня 2019, 09:26
Ігор Лапін 1518
Ігор Лапін

Україна заходить в такий період, коли кожен має прозвітувати за свою роботу. І буде добре, якщо люди будуть оцінювати за пророблену роботу, а не хто кого більше обільє брудом.

Про це сказав народний депутат Ігор Лапін у відео, яке опублікував на своїй публічній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

«Захід в парламент під прапорцями різних політ сил – це не вихід для «Народного Фронту». Втрата суб’єктивності для такої фракції не найкращий варіант. Суспільство стало зрілим і здатне оцінювати за роботу, а не вестися на спіч поливальників брудом і лозунги популістів», – написав нардеп у пості до відео.

«Ми не Польща. Ми не мали мільярдів, подарованих Європою. Ми не мали гарантованого членства в ЄС та НАТО. Ми мали лише пусту казну і війну. Тим не менше, саме ми спромоглися вистояти і впроваджувати реформи. Тому не розповідайте нам про «польське чудо». Нам лупати і працювати далі. Оцінку дасть історія і мудрий український народ», – додав він у дописі.

У опублікованому відео, Ігор Лапін звертає увагу на те, що при початку каденції діючого парламенту, починались реформи. В той час було багато партій та фракцій. Але основне питання – хто з реформами дійшов до фінішу, зауваживши, що фракція Народного Фронту давала найбільше голосів за впровадження реформ, розуміючи, що  їм прийдеться відповідати за ті ж самі реформи.

 

28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39