Біля Луцька відбулись змагання із лижного туризму

24 Січня 2019, 17:09
2501

У Гаразджі на базі «табору Сонячний»  відбувся відкритий Чемпіонат Волинської області серед юнаків з лижного туризму, організаторами якого 8-й рік поспіль є обласний Центр туризму, спорту та екскурсій.

Захід відбувся 22-23 січня і у ньому взяли участь 33 спортсмени з Боратинської (Луцького району) та Вишнівської (Любомльського району) ОТГ, Ківерцівського району та сусідньої Рівненської області.

Згідно програми, учасники змагались на двох дистанціях в особистому та командному заліках. У перший день спортсмени долали 3-х кілометровий «Лижний маршрут» лісовим масивом села Гаразджа. Дистанція складалась з різних технічих та лижних етапів, а також включала елементи орієнтування на місцевості. Найкращу майстерність на цій дистанції серед хлопців показали Максим Патута та Іван Шмига з Боратинської ОТГ і вихованець Рівненської обласної старції юних туристів Андрій Грондус.

Серед дівчат лідирували Ірина Ільчук і Діана Хмара з Рівненщини та волинянка Наталія Варинюк з Боратинської ОТГ.

Другого дня учасники змагались на командній «Смузі перешкод». Хоча дистанція і була короткою, проте досить динамічною і включала в себе різноманітні підйоми, спуски, траверси, а в кінці завершувалась етапом «транспортування потерпілого на нартах». Найкращий час на дистанції показали лижники Рівненської станції юних туристів, майже на півтори хвилини відстали спортсмени Боратинської ОТГ і третіми фінішували вихованці Ківерцівської станції юних туристів.

За підсумком двох дистанцій переможний кубок відкритого Чемпіонату Волинської області з лижного туризму цього року виборола команда Рівненської станції юних туристів, які змістили минулорічних чемпіонів - спортсменів Боратинської ОТГ Луцького району на ІІ сходинку турнірної таблиці і ІІІ місце теж дісталося гостям з Рівненщини – команді Дубенської районної станції юних туристів. В нагороду спортсмени отримали грамоти, дипломи та медалі.








 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром