Театральний майдан: Олександр Ковальський розповів, коли на стенд Героїв повернуть фото бійців

22 Серпня 2016, 13:28
2343

Фото загиблих воїнів, які рідні самостійно доставили на стенді «Героїв Небесної Сотні» та «Загинули за єдність України», приведуть до належного вигляду і повернуть на місце до вирішення питання з розширенням стенду.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

Він зауважив, що комунальники під час підготовки до свят почистили територію, помили стенд і тимчасово зняли фотографії, які рідні загиблих самостійно доставили і приклеїли скотчем.

«Їх ні в якому разі не збираються викидати чи ще кудись дівати. Зараз ці фото краще оформлять, поставлять у рамки і розмістять тимчасово внизу стенду, поки вирішують питання його розширення. Ми не хотіли ніяким чином когось образити. Розуміємо наскільки це болюче і чутливе питання, тому ставимося до цього з розумінням», – зазначив Ковальський.

Фотографії, за словами чиновника, планують повернути уже сьогодні-завтра. Їх тепер хочуть не приклеювати, а акуратно поставити. Там вони знаходитимуться до того часу, доки не вирішать питання з розширенням стенду.

«Ми піднімаємо питання розширення стенду. Спершу взагалі планували розміщувати лише фотографії лучан, які загинули у війні. Але ми розуміємо, що не тільки мешканці Луцька переживають цю трагедію. До цього питання треба підійти комплексно. Варто підключити й облдержадміністрацію, адже хлопці гинуть зі всієї області, тому організація стенду стосується не лише комунальних підприємств міста», – підсумував Олександр Ковальський.

Крім того, він заперечив слова Інни Чернишевої, яка стверджувала, що чиновник розмовляв з нею зверхньо:

«Такого не було, я намагався їй пояснити ситуацію, проте вона не захотіла нічого слухати. Ще раз повторюю, що ми розуміємо, наскільки рідним та близьким наших Героїв важливо, аби пам’ятали про подвиг їхніх чоловіків», - запевнив Олександр Ковальський.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
23 Серпня 2016, 21:29
За кордоном такий чиновник уже б через годину був би повідомлений про звільнення , але це все є у нас ..?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром