Фіскальна служба вкотре прийшла до депутатів за грошима

22 Серпня 2016, 13:07
1612 Джерело: kherson.sfs.gov.ua

Представники Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області звернулися до міськради з проханням підтримати програму, яка передбачає виділення півмільйона гривень на 2016 рік та півмільйона на 2017 на потреби центру обслуговування платників податків.

Про це йшлося у понеділок, 22 серпня, під час постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Начальник Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Світлана Сава повідомила, що виділені кошти не планують використовувати на потреби державної служби. Гроші просять лише для покращення умов прийому мешканців міста, які звертаються до центру обслуговування платників.

«Потрібно півмільйона на 2016 рік і півмільйона на 2017. Ми не просимо кошти для державної служби, тільки для центру обслуговування платників. Першочергово необхідно 30 тисяч для електронної черги та 70 тисяч гривень для придбання електронного табло», – зазначила Світлана Сава.

Натомість голова комісії депутат міськради Павло Данильчук зауважив, що варто офіційно звернутися до фіскальної служби з проханням надати звіт про фінансовий стан структур. Після чого необхідно підготувати проект рішення і звернутися з цим питанням до Кабміну.

«Мабуть така ситуація зараз у всіх структурах. Минулої сесії ми прийняли таку саму програму по казначейству. Зараз по такій схемі до нас будуть звертатися всі підприємства, щоб ми виділили кошти на оргтехніку», – вважає Павло Данильчук.

На що Світлана Сава ще раз нагадала, що кошти витратять лише на потреби лучан, а звертатися на пряму до державних органів влади структура не має права.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев в свою чергу додав, що програма має право на життя і її варто лишити у бюджетних планах. У підсумку члени комісії вирішили повторно обговорити проблемне питання і вирішити його під час сесії міськради.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром