Школярів, які врятували лучанина, нагородили

24 Січня 2019, 13:58
нагородили школярів 2531
нагородили школярів

Керівник УПП у Волинської області Олександр Вовченко з інспекторами патрульної поліції завітав до школи № 7, де вручив подяки дев'ятикласникам Оресту та Максиму, які 15 січня витягнули з зашморгу чоловіка.

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

Того дня вони прогулювались парком і помітили людину, яка намагалась скоїти самогубство. Не гаючи ні секунди, підлітки кинулись її рятувати і витягнули з зашморгу.

Олександр Вовченко вирішив особисто познайомитись з хлопцями та вручити їм подяки від свого імені. У присутності вчителів та однокласників очільник патрульних подякував хлопцям за мужній вчинок, за їхню громадянську позицію та високу мотивацію, проявлені під час порятунку людини.

«У 9 класі ви вже достатньо свідомі і майже дорослі. Завжди залишайтесь людяними, бо найвища цінність в нашому суспільстві - це життя людини, і ваш вчинок це підтверджує. Думаю, вчителі, батьки і ваші друзі мають пишатись вами. Нам теж приємно сьогодні бути на такій події. Ейфорія від вашого вчинку, від популярності мине, але те, що ви зробили, залишиться в пам'яті кожного», – сказав Олександр Вовченко.

Він також подякував вчителям за виховання порядних учнів і закликав дітей не бути байдужими.


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром