Адреналін Сіті: волонтери влаштували свято для дітей бійців АТО

22 Серпня 2016, 11:39
2424

Вже стало гарною традицією щонеділі організовувати цікаве дозвілля для діток бійців АТО, ініціаторами якого є волонтери з організації «Меценати для солдата» спільно з  інвестиційною компанією «VolWest Group».  

Цими вихідними чергова група діток із Горохівщини провела насичений та цікавий день розваг у Луцьку, розповідають організатори свята.

Зранку діти вирушили до культурно-розважального центру «Адреналін Сіті». Після перегляду мультфільму досхочу застрибались на батутах та гірках, підкорювали мотузковий лабіринт і катались на машинках. 

Після цього завітали до піцерії «Тарантелла» на майстер-клас з приготування смачної піци. 

Діти старанно розкачували тісто та викладали начинку. Справитися з нелегким завданням найменшеньким допомагали волонтери і батьки. 

Посмакувавши апетитною піцою, юні горохівчани відправились на екскурсію до Луцького зоопарку та познайомились з патрульними поліцейськими. 

Волонтер Віталій Гладун з Горохівщини подякував меценатам і партнерам ГО «Меценати для солдата» за організацію гарного дозвілля для їхніх діток. 

У свою чергу партнери проекту – інвестиційна компанія «VolWest Group» спільно з культурно-розважальним центром «Адреналін Сіті» і піцеріями «Тарантелла» й надалі підтримуватимуть такі хороші волонтерські ініціативи.






















1











































 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром