У Луцьку невідомі побили дідуся

24 Січня 2019, 09:57
3956

На проспекті Перемоги у Луцьку невідомі побили літнього чоловіка.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав користувач Діоніс Афоніч.

«Вийшов оце я півгодини назад за кавою до ДОСАФ’у. Поки чекав що її зроблять, стою мерзну і бачу дідуся на зупинці з сумками, це о 3 годині ночі-то. Стоїть бідолаха мерзне, намагається до когось зателефонувати. Мені це здалося трохи дивним. Забираю каву, підходжу і запитию – «Доброї ночі, з Вами усе добре?» І бачу що ні, таки не добре. Дідусь стоїть мало того що змерзлий то ще й побитий. Розпитую, виявляється - ЙОГО ПОБИЛА ЗГРАЯ ЯКИХОСЬ СУЧИХ СИНІВ. Натовп підійшов, запитали у дідуся закурити а потім почали бити, повалили його на землю і гамселили. Порвали сумку з пожитками, з якими він ішов додому. І він оце стоїть уже багато годин, мерзне і не може прийти до тями. Толком більше нічого не хоче говорити. Живе десь на Гулака-Артемовського з іншим пенсіонером який є сліпим. Подзвонити до когось щоб прийшов, допоміг, чи забрав - нема... Дочка у польщі живе. Це все що він розповів. На пропозицію викликати поліцію - відмовився. Швидку – теж», – йдеться в дописі.

Чоловік зазначає, що впустив його погрітися, зробив йому чаю.

«Руки у нього побиті, голова в крові, певно теж розбита, ніс побитий, і це тільки те що видно, кров, рани, гематоми... ОТ ЯК ЩЕ НАЗВАТИ ТИХ ПОКИДЬКІВ, СИНІВ СУЧИХ? Так, дідусь ішов трішки випивший – чути амбре, але це хіба привід? Нападати на людину, тим паче старенького дідуся? Таким тваринам і приводу не потрібно... Зграя шакалів... Напали на беззахисного старого чоловіка, який завідомо не дасть здачі... Суки...» – додає користувач.

Пізніше чоловік викликав швидку та поліцію. «Розпитали у нього дещо та забрали у травмпункт. З розмови лікарів я зрозумів, що у них підозра на струс та гематому в\на голові. Чоловікові дуже тяжко дісталося, говорить тяжко та невнятно, плутається в словах. Надіюся з ним буде усе гаразд», – йдеться в дописі.


Коментарі
24 Січня 2019, 12:42
Цих "тваринок", що ходять зграями, щодня можна побачити у всіх ТЦ міста, а особливо за "Портом" стоять курять постійно, з пивом та іншими напоями, регочуть, волають, на зауваження 0 реакції і ще погрожують. Це кожного вечора таке там як темніти починає. Майте на увазі...
24 Січня 2019, 23:33
Цей дідусь схожий на одного чоловіка, якого звати Василь і мешкав він в районі вулиці Львівської. Шкода дідуся.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром