Скандальний суд у Луцьку перенесли через «вивих ноги»

24 Січня 2019, 00:10
3902

Засідання у справі директора департаменту соціальної політики Луцької міськради Вікторії Майбороди, яку судять за звинуваченнями у побоях, вкотре перенесли.

Про це розповів постраждалий Володимир Приходько, - передає Волинь24.

«Сама Вікторія Майборода на судове засідання прийшла, але не з'явився її адвокат Олександр Волощук. Вони подали клопотання перенести засідання, бо адвокат нібито вивихнув ногу», - розповів чоловік.

Нагадаємо, Вікторія Майборода обвинувачується у тому, що у людному місці – посеред торгово-розважального центру «Порт-Сіті» напала на малознайомого чоловіка і нанесла п'ять ударів. За словами потерпілого, він відразу не зрозумів, із чим була пов'язана така агресія. Пізніше з'ясував: на нього образились через майнові питання. Адже свого часу він працював із батьком Вікторії - Марком Майбородою і після його смерті допомагав новому власнику фірми відстояти законні права на нерухомість.

Загалом судова справа за фактом побиття тягнеться більше року. Побої – легкий злочин і, за українськими законами, покарати за таке правопорушення можна лише протягом двох років. У березні 2019 року - якраз минає два роки від того вечора, коли трапився інцидент із Вікторією Майбородою. Відтак, обвинувачена намагається затягнути час.

Попереднє судове засідання, яке відбувалося 14 грудня, також перенесли на прохання Майбороди. Вона заявила у суді, що зобов'язана бути присутньою на урочистостях з нагоди вшанування трагедії на ЧАЕС. Як доказ - надала розпорядження міського голови із часом на місцем події, що дійсно збігалися із судовим засіданням.

Проте, як з'ясувалося пізніше, текст цього документу готувала сама Майборода. При цьому їй уже було відомо про те, що на цей самий час запланований суд.

Адвокат Олександр Волощук у телефонному коментарі підтвердив, що перебуває на лікарняному і має травму правого колінного суглобу. Детальніше розповісти, коли і за яких умов трапився прикрий випадок - відмовився.

Читайте також: У Луцькому міськрайонному суді посилили пропускний режим

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024