Посадовець ДФС погорів у Луцьку на п’яному водінні авто, - ЗМІ

23 Січня 2019, 21:00
2178

У Луцьку під час нетверезого кермування спіймали одного з посадовців Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області. 

Про це інформує ІА ВолиньPost.

За інформацією патрульної поліції, учора, 22 січня, ввечері на вулиці Карпенка-Карого зупинили автомобіль Honda CR-V. Причиною зупинки стало те, що не підсвічувався номерний знак.

Утім, в результаті розмови патрульні виявили у водія ознаки сп’яніння. Згодом з’ясували, що вміст алкоголю в його крові становив 0,57 проміле при нормі 0,2.

На чоловіка склали протокол за статтею 130 Кодекс України про адміністративні правопорушення (кермування в стані сп’яніння) та постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування автомобілем тим, хто не має при собі або не пред'явив для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).

У прес-службі патрульної поліції додали, що водій, про якого йдеться, 1978 року народження та є працівником однієї з державних установ. 

Натомість з власних джерел виданню стало відомо, що на п’яному кермуванні спіймали начальника відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Олега Смоляра.

Зауважимо, що автівка Honda CR-V є у його електронній декларації. 

Читайте також: У центрі Луцька авто збило жінку з дитиною

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром