Скандального дебошира Волошина поновили в поліції

22 Серпня 2016, 10:17
4450

Активіст Олександр Ніколайчук стверджує, що Олександр Волошин, який неодноразово влаштовував п’яні бійки у Луцьку, поновився на посаді заступника начальника відділу боротьби з економічною злочинністю на Рівненщині.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні активісти з Рівного повідомили, що за їх інформацією наш земляк, Олександр Ілліч Волошин, скандальний рівненський «мєнт», що прославився на усю країну тим, що посилав на *** патрульних поліцейських, той, що любить випивати й битися, якого суддя Луцького міськрайонного суду Олег Ющук притягав до відповідальності за хуліганські дії, поновився на посаді заступника начальника рівненського БЕЗУ. І той, що уникав переатестації. Ось це реформа Нацполіції у дії...», - написав активіст.

У понеділок, 22 серпня, Олександр Ніколайчук оновив інформацію що скандального поліцейського:

Пан Волошин "вирішив" своє питання, "вигравши" апеляцію.

Крім того, за логікою речей, він має шанси ще "виграти" й іншу справу: про поновлення його на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ось дані із реєстру. Відомості про справу: 

Львівський апеляційний адміністративний суд
Єдиний унікальний номер справи 803/536/16 Адміністративна апеляційна скарга
Склад суду головуючий суддя: Іщук Л.П.; суддя-доповідач: Іщук Л.П., суддя-учасник колегії: Клюба В.В., суддя-учасник колегії: Богаченко С.І.
Сторони у справі Позивач: Волошин Олександр Ілліч, Відповідач: Національна поліція України, Центральна атестаційна комісія № 6 Національної поліції України, Департамент захисту економіки Національної поліції України, Заявник апеляційної інстанції: Волошин Олександр Ілліч
Суть спору: про визнання протиправними та скасування рішення, наказу, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу
Призначено до судового розгляду 14.09.2016 11:00", - написав активіст.

Нагадаємо, що Олександр Волошин неодноразово вчиняв бійки та чинив опір патрульним поліцейським, а потім не з’являвся на судові засідання. 

Коментарі
22 Серпня 2016, 18:46
Погані менти всігда були і будуть....але справжні герої нашого часу...ось вони - суддя: Іщук Л.П.; суддя-учасник колегії: Клюба В.В., суддя-учасник колегії: Богаченко С.І.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром