Кравчука: жителі сидітимуть без гарячої води

22 Серпня 2016, 09:16
1901

У Луцьку на вулиці Кравчука не буде гарячої води поки не відремонтують до кінця тепломережу.

А от у преважної більшості лучан гаряча вода повинна була з’явитися ще 19 серпня. Про це міський голова Микола Романюк повідомив в ефірі програми «Відкрите місто» Волинської регіональної дирекції НТУ, пише видання Конкурент.

«На вулиці Кравчука певний час води не буде, тому що ми замінюємо там досить великий відрізок тепломережі. Для цього виділили гроші з міського бюджету і за рахунок цих коштів там зараз прокладаються труби для відновлення водопостачання», – сказав Микола Романюк.

Про напружену ситуацію з ПАТ «Волиньгаз», який неодноразово заявляв про відключення газу котельням, міський голова розповів, що для нього це болюча тема.

«Хотів би подякувати великій кількісті людей, які погасили заборгованість. А з тими, хто цього не зробив, будемо продовжувати роботу через виконавчу службу, суди. Не може бути так, що через одного або двох людей, які не платять, цілий будинок не буде отримувати гарячої води», – зауважив Романюк.

 

Коментарі
22 Серпня 2016, 13:29
Сиділи по селах все свое життя без гарячої води то в Луцьку ще до осені можуть поседіти нічого їм незробиться всеодно миються два рази на рік. Первого мая і седьмого ноября!
22 Серпня 2016, 15:01
о перший жлоб Поліській появився приїхав з села й за комуналку жметься заплатити
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром