Волі: хлопець провалився в каналізаційний люк

22 Серпня 2016, 09:07
3176

Молодий чоловік, прогулюючись від Центрального парку біля фонтану на проспекті Волі, наступив на каналізаційний люк та наполовину в нього провалився.

Сталася неприємна подія ввечері у неділю, 21 серпня, розповіли друзі хлопця.

«Ми відразу зателефонували на 102, а там виклик перенаправили на аварійну службу. Чоловіки приїхали, люк покрутили та зібралися вже йти. Ми поцікавились, чи це місце тепер безпечне, чи все вони відремонтували.

Проте мій друг натиснув на люк, було очевидно, що він рухається. Склалося таке враження, що якби ми не перепитали, то вони б так і пішли», - розповіла Віталіна

На місці пригоди перебувала бригада ремонтників. Чоловіки пояснили, що наразі нічим не можуть зарадити.

«Ми чергова аварійна бригада із «Луцькводоканалу». Зараз відгородимо це місце, а завтра вже ремонтуватимуть ті, хто відповідає за цей люк. Це не наша компетенція, ми просто сьогодні чергуємо. Від себе можу додати, що розхитався люк скоріше за все від старості», - припустив працівник комунального підприємства.

Наразі небезпечне місце обгороджене, закликаємо лучан бути обережними та обачними, коли будете гуляти біля фонтанів на проспекті Волі.




Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром