Братковського: автобус зніс нещодавно облаштований обмежувач руху

21 Серпня 2016, 15:13
3120

На вулиці Братковського виламали болард – «рухомий» стовпчик, який покликаний регулювати потік транспорту.

Це сталося вранці неділі, 21 серпня, пише «Волинь24».

За словами заступника міського голови Сергія Григоренка, болард виламав автобус, який проїжджав вулицею. 

Нагадаємо, ці обмежувачі встановили два дні перед цим

Як пояснив Сергій Григоренко, це сталося через те, що система ще не повністю відлагоджена. 

«Система регулювання руху транспорту працює поки у тестовому режимі. Окрім власне боларду тут має бути «лежачий поліцейський» і попереджувальна табличка. Невдовзі усе це буде встановлено і обмежувачі руху працюватимуть коректно», - запевнив чиновник.

Нагадаємо, Луцька мерія вирішила обмежити в’їзд на територію заповідника «Старий Луцьк», для чого і замовила встановлення автоматичних обмежувачів руху.

Наразі вони стоять на початку вулиці Братковського – тут можна буде тільки заїхати на територію заповідника. Виїхати звідси можна вулицею Галшки Гулевичівни (поворот з Братковського до Старого Ринку).

На вулиці Замковій (поворот з Глушець до замку біля базару) боларди – в процесі встановлення. Тут вони працюватимуть і на в’їзд, і на виїзд.

Окрім того, планують поставити боларди і на Площі Ринок. Утім, робитимуть це тільки наступного року, адже площу планують реконструйовувати. 

«Технологія вимагає встановлення Боларду уже після того, як буде встелено нове покриття – пристрою потрібен «нульовий рівень». Тому ми наразі перегородили в’їзд бетонними блоками. А наступного року, коли буде постелена бруківка, встановимо боларди» - пояснив Сергій Григоренко.

Коментарі
21 Серпня 2016, 20:43
Укроп завжди все зіпсує.
21 Серпня 2016, 20:44
Зате там гарнт платять і бурштин є!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром