Назвали дворові команди, які найкраще в місті грають у футбол

20 Серпня 2016, 18:37
3053 Джерело: Волинський інформаційний портал

На День міста у Луцьку завершився Чемпіонат Луцька з дворового футболу, на якому визначили найкращу аматорську команду міста.

Нагородження переможців відбулося у День міста, 20 серпня на спортивному майданчику НВК № 9, пише Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що у травні в Луцьку започаткували нову ініціативу – Чемпіонат із футболу серед дворових команд.

На подив організаторів, до участі зголосилося аж 72 команди, тобто 642 учасники. Вони змагалися у двох вікових категоріях: дитячо-юнацькій та дорослій.

Привітати чемпіонів прийшов Луцький міський голова Микола Романюк. Перш за все, він побажав, щоб наступний чемпіонат проходив під мирним небом.

«Я хотів би щиро, від душі подякувати всім, хто брав участь у підготовці, проведенні чемпіонату. Цю ідею ми обговорювали ще навесні. Як нам вдалося – судити тим, хто брав участь. Але скажу чесно, я не чекав, що буде 72 команди і майже 650 учасників», – зізнався мер.

«Я би хотів, щоб побільше було учасників цього турніру, щоб побільше наших молодих людей займалося спортом, щоб була можливість, а ми будемо максимально старатися відродити ті спортивні майданчики, які є сьогодні у дворах. І я думаю, що наступного року буде мінімум тисяча учасників», – переконаний міський голова.

«Справді, я вам дуже дякую. Бажаю усім вам здоров’я, удачі, і давайте, щоб на наступний День міста, наступного року кожен з вас привів іще двох таких, як ви», – звернувся Микола Романюк до футболістів.

Опісля промов організатори та спонсори нагородили переможців у групах новенькими футбольними м’ячами.

Окрім того, відзнаки отримали найкращі воротарі – Роман Сівак та Богдан Богута, найкращі бомбардувальники – Андрій Климюк та Віталій Радчук; найкращі гравці – Аркадій Каленюк та Анатолій Сад. До слова, 61-річний Анатолій Сад – ще й найстарший учасник чемпіонату.

Дві команди – «Зірка» та «Олімпік» – відзначили в номінації Fair-play (чесна гра).

За майстерність та жагу до перемоги відзначили дві команди – «Любарт» (дитячо-юнацька) та «Паб» (доросла).

Третє місце посіли команди «ЛНТУ» (дитячо-юнацька) та «Авангард-40» (доросла).

Почесне друге місце вибороли команди «Горіхи» (дитячо-юнацька) та «ФК Сороковий» (доросла).

Ну а переможцями серед дитячо-юнацьких команд стали збірна «Верес-2». Чемпіоном же серед дорослих команд визнали «Формула піт-стоп».

Не забули і про вболівальників. Найактивніша та наймасовіша підтримка була у «ФК Сороковий». Тож фанатів нагородили м’ячем та запросили й самим взяти участь у чемпіонаті наступного року.

А на завершення під звуки символічної «We Are the Champions» усі футболісти-аматори сфотографувалися на пам’ять із міським головою та організаторами турніру.







1













 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром