Луцьк «полює» на землю у сусідніх селах, - голова Луцької РДА

20 Серпня 2016, 16:28
1979 Джерело: procherk.info

Голова Луцької районної державної адміністрації Ігор Ярмольський вважає, що Луцьк хоче приєднувати до себе сусідні села заради землі.

Про це він сказав у п'ятницю, 19 серпня, в прямому ефірі ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», пише видання Конкурент.

«Ключовою є земля. Я глибоко сумніваюся, що місто буде робити інфраструктуру у Прилуцькому. Це шкодитиме лучанам, які мають достатньо своїх проблем», – переконаний чиновник.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко підтвердив, що отримання нових земель грає ключову роль для міста, проте обіцяє серйозну «віддачу» від місцевої громади.

«Ми не приховуємо, що ключовим фактором для нас є земля. Звичайно, має бути взаємний інтерес, а не Луцьк прийде і витягне мішок. Ми візьмемо землю під розвиток, погодивши попередньо з селянами», – завершив тему посадовець.

Коментарі
21 Серпня 2016, 14:43
це ті що торгують землею
22 Серпня 2016, 20:35
А що зробило місто, наприклад, Вересневому? Воно вже скільки років під владою міста? Звичайно податки від доходу цукрового заводу пішли в міську казну! А селище як було в багнюці по коліна, так і залишилося. Правда, останім часом ,трошки підлатали. Так само з інших сіл,"добровільно-примусово" заберуть приватизовану землю у селян,загадять її і на тому закінчиться григоренкова всеобіцяюча балаканина.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром