Ветерани футболу влаштували у Луцьку змагання

20 Серпня 2016, 13:36
2418

Позмагатися у Міжнародному турнірі з футболу вирішили команди «АФК Володимир» (Володимир-Волинський) , «Колос» ( Ківерці), «НІКО Ветеран – Лучеськ», а також гості – іноземці «АДАМС» з Бреста.

Відкриття серії матчів серед ветеранів футболу відбулося у суботу, 20 серпня, пише Волинське агентство розслідувань.

Офіційне відкриття  розпочалося із національного гімну України та Білорусії.  Після цього до ветеранів футбоу звернулися почесні гості заходу, зокрема начальник управління з питань фізичної культури  та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, батько гравця національної збірної команди України з футболу Артема Федецького, майстер спорту Андрій Федецький та голова Федерації футболу м. Луцька Василь Кохановський.

Вони підкреслили особливе значення того, що колишні гравці різних команд Радянського Союзу та незалежної України і зараз продовжують пропагувати здоровий спосіб життя. Вони, за словами посадовців, є прикладом для наслідування молодого покоління.

Згодом відбулось жеребкування команд на 1 та 2 тури змагання. За звання чемпіона у цих матчах змагатимуться «АФК Володимир» з «АДАМС», а також «Колос» з «НІКО Ветеран – Лучеськ».































 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром