Голова Луцької РДА переконаний, що навколишні села шантажують

20 Серпня 2016, 12:36
1707

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко вважає, що села не хочуть об'єднуватися через окремих впливових осіб, які бояться втратити свій авторитет.

Про це він розповів у пятницю, 19 серпня, у прямому ефірі ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», пише видання «Конкурент».

«Окремі сільські голови бояться втратити вплив, вони маніпулюють людьми, використовуючи чутки. Кажуть, що ми заберемо городи, паї. Але ж люди розуміють, що саме Луцьк може дати якісні стандарти медицини, освіти, культури. Місто – це каналізація і все інше. На мою думку, опір чинять сільські еліти», – каже чоловік.

Протилежної думки, голова Луцької районної державної адміністрації Ігор Ярмольський, який вважає, що навколишні села цілком самодостатні. Чиновник звинуватив міську владу у шантажі.

«Вони кажуть, що не пустять дітей в садочки, не буде маршруток. То давайте ми теж викинемо всіх дачників, що поза Луцьком. Ми повинні будувати партнерські відносини, а не шантажувати громади», – підсумував посадовець.

Коментарі
21 Серпня 2016, 13:28
то - то сказав :"Місто – це каналізація і все інше."
22 Серпня 2016, 20:49
Неук цей Григоренко.Путнього і нового нічого не сфрмулював. Нехай завітає в любий навіть не дуже "фешенебельний" двір в селі і побачить що майже в кожному дворі "своя"каналізаційна система. А він обіцяє каналізацію? А за які "шиши" він її пообіцяє зробити? Нехай з під села. що найближче до Луцька.забере очисні , що сморід з них ож на Грушевського чути і в "Царському"селі,як вітер подує,або менеше користується туалетом і ефіром ,то жителів менше буде "дразнити" його міркування.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром