Мікрорайон "Вишенька": депутати так і не пустили вантажівки з цеглою на територію

26 Серпня 2015, 14:50
3842

За що сваряться віп-мешканці "Вишеньки"

Бізнесмен Леонід Джулінський власник фірми "Домінанта". Ця юридична особа володіє землею, на якій розміщений мікрорайон з п'яти елітних будинків, а також спонсорує благодійний фонд "Тавіта". Благодійний фонд взався на території "Вишеньки" будувати соціальне житло для сиріт при живих батьках, якими опікувався дотепер. Однак, мешканці мікрорайону приниципово не хочуть сусідити з сиротами і використовуючи зв'язки всіляко перешкоджають будівництво. 

Напередодні представники благодійного фонду "Тавіта" ходили до міського голови з проханням врегулювати проблемну ситуацію, за якої управління аріхтектури блокує будівництво соціально житла на територїі мікрорайону "Вишенька". Після того, як Микола Романюк пообіцяв сприяти реалізації соціального проекту, забудовники спробували завести цеглу на місце забудови.


 

Але заїзд на територію, яка належить фірмі "Домінанта", виявився заблокований джипом "Ренджровер", який належить депутату Валерію Бондаруку.

Також дорогу перегородив "залізний мерин" Святослава Кравчука.

Депутати та їхня група підтримки підняли страшний галас і накинулися на представників благодійного фонду... "Я тут кістьмі ляжу, але будівництва не буде", кричала дружина Кравчука.

Але побачивши камеру Волинського телебачення представники родин Кравчуків і Бондаруків раптом змінили свою позицію:

"Я не проти будівництва благодійного житла, але хай спочатку зроблять документи нормально", - заявив на камеру Святослав Кравчук, який вже давно не є заступником міського голови, в повноваження якого входить визначати законність будівництва.

Сварка біля заїзду продовжувалась до обіду. До житлового масиву "Вишенька" під’їхали ще кілька іномарок родичів депутатів, які в разі спроби завести цеглу також готувались перекрити заїзд. Забудовнику так і не вдалося завести цеглу.

Раніше Район.Луцьк повідомляв, як Леонід Джулінський намагався розвитатися з сусідами за борги і розібрати парк навколо забудови.

 
Коментарі
26 Серпня 2015, 19:45
А ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК НА ОРЕНДОВАННІЙ ЗЕМЛІ В ГОРОДІ ЗНАЧИТЬ МОЖНО БУДУВАТИ. А ПРИЗНАЧЕННЯ ЗЕМЛІ ?
26 Серпня 2015, 20:14
А чому не лягла?
27 Серпня 2015, 00:04
хай депутати повернуть борги
27 Серпня 2015, 02:34
журналіст бреше люди не проти будівництва а проти зберігання цегли на дорозі коли є заїзд ближчий зіншоі сторони і ніхто там не кричав а благодійники приїхали то телебачення вже було не брешіть
27 Серпня 2015, 12:15
свідку тож їхня робота з мухи зробити слона і прибрехати як завжди
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром