Кравчука: нікому проконтролювати організацію дорожнього руху під час ремонту

20 Серпня 2016, 13:16
1800

Згідно розпорядження міської ради, ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцьководоканал» на вулиці Кравчука проводять роботи по заміні тепломережі та водопроводу.

Нагадаємо, що на вулиці Кравчука у зв’язку з ремонтними роботами ускладнений рух транспорту, проте дорожні знаки, які вказують на це, розміщено некоректно. 

На місці проведення робіт запевняють, що усі знаки встановили згідно схеми, яку погодила поліція.

«Якщо люди не бачать знаки, то хай вчать, чи повторюють їх. Як можна маючи стаж водійський, знаючи знаки, не побачити цього. Одні бачать, інші не бачать», – обурюється один з працівників.

Заступник начальника управління капітального будівництва Микола Цвірук підтвердив інформацію щодо підприємств, які здійснюють ремонтні роботи та теж порадив звернутися у поліцію щодо некоректності розташування знаків.

У прес-службі патрульної поліції порадили звернутися до начальника сектора управління превентивної діяльності головного управління національної поліції у Волинській області Віктора Главічки.

Посадовець в свою чергу пояснив, що здійснює нагляд за організацією дорожнього руху все ж таки Управління патрульної поліції, а саме відділ з організації дорожнього руху. Та виявилося, що такі функції у патрульної поліції забрали.

Відтак склалася ситуація, коли коло замкнулося. Схоже, у місті тепер нікому вказати робітникам, які здійснюють ремонт, що дорожні знаки встановлені не зовсім коректно.

До речі, ремонтні роботи тривають вже півтора місяці і згідно розпорядження міської ради мають закінчитись 15 вересня. Очевидно, що луцькі водії ще місяць продовжуватимуть хаотично рухатися вулицею Кравчука.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
21 Серпня 2016, 01:38
Люди чемно себе поводять і без знаків...немає чого комунальникам створювати перешкоди, а міській владі відмивати гроші. кожен рік змінюючи ці труби
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром