Заради чого живе та про що мріє ровесник Незалежності України із Луцька

20 Серпня 2016, 10:23
2630 Джерело: volyn.tabloyid.com

Іван Ліхогуб народився у місті Луцьку за місяць до здобуття української незалежності.

Хлопець займається будівництвом, працює у сфері декоративного оздоблення та інновацій, пише Таблоїд Волині у своєму новому проекті «Ровесники Незалежності».

Окрім роботи захоплюється історією та археологією. Збирає предмети, документи та фото Горохівщини за різні періоди її існування.

«Я народився в переломний період. Період, коли незалежна Україна робила перші кроки. То були важкі дев'яності, на моїх очах країна ставала на ноги. І я дуже щасливий, що з’явився на світ у майже незалежній державі, і маю інше мислення порівняно з людьми народженими в УССР», – ділиться Іван.

Каже, з дитинства мав можливість мислити вільно та розширювати світоглядні межі. Свій день народження святкує  4 липня, теж на день незалежності , але Сполучених Штатів Америки.  Каже, зазвичай їдуть з друзями на природу, до озер. А в День Незалежності України завжди відвідує масові заходи в різних містах, і вже за усталеною традицією влаштовує перегляд якогось тематичного фільму.

Хлопець мріє про зміни. Навіть не  в державі, а в цивілізації, щоб у пріоритеті були не ресурси, капітал, а інтелект, збереження планети і головне – прогрес. Мріє, також, про відсутність кордонів та вільні подорожі світом. А ще прагне розгадати таємницю єгипетських пірамід.

На сторінці Івана у соцмережі – цитати Овідія латиною. Найбільше хлопцю подобається вислів «Tempora mutantur et nos mutamur in illis», що означає «Часи змінюються, і ми змінюємося в них».

«Для мене незалежність – це щось особливе, те, заради чого варто жити»  – вважає Іван.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром